Elita Masha: Me fat është partia ime BDl që s’jam unë në krye të

Advertisment
HTML Image as link

Nga Elita Masha
Sa me fat është partia ime BDl që s’jam unë në krye të forumit të gruas
Tani ose do kishim gra në ekzekutiv në të gjitha nivelet ose do kishim protesta të mirë organizuara para selisë

E dini pse ?
Sepse si unë ka plot që mbijetojnë edhe pa partinë dhe kauzen gjinore e kanë mbi gjithcka
#Gratë jo vetëm dekor dhe ab uzim për fushatë

Reklame Reklamë:
Qries

#STOP STIGMATIZIMIT GJINOR

Postimi i plotë: