Elvis Naçi gëzon shqiptarët/ Filloi aksioni i madh në Kosovë, së shpejti edhe në Maqedoni (FOTO)

Elvis Naci ne rrjetin e tij social shkruan:

Filloi aksioni i madh në Kosovë!

Reklame

Pranë nevojtarëve, jetimit, së shpejti edhe në Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut. Lutjet me zemër e shpirt shkojnë për Bamirësit. Jam i gëzuar që sot filluam masivisht me Kosovën. ?????
Te ndarë ne Troje në zemër Një!