Elvis Naçi jep këshilla për femrat shqiptare (VIDEO)

Advertisment

Elvis efendi Naçi (i lindur më 7 prill 1977 në Tiranë) është një Imam Shqiptar. Ai është kreu i Bashkësisë Islame të Shqipërisë që vepron në Xhaminë e Tabakëve në Tiranë dhe themelues dhe president i Fondacionit Kulturor Jo-fitimprurës Firdeus.

Ai së fundmi ka postuar nje video në facebook:

Reklame