Elvis Naçi kërkon lutje të sinqerta nga të gjithë ju për një ndërhyrje kirurgjikale që do ta bëj

8013
#

Te nderuar vellezer dhe motra kerkoj nje lutje te sinqerte nga ju per nje nderhyrje kirurgjikale qe do te bej, eshte nje nderhyrje e lehte dhe pa rrezik per jeten, Zoti i Plotefuqishem para dhe ne mbrapa! Amin.