Emmanuel Macron sul mohet me vezë (video)

Një tjetër in cident i ka ndodhur presidentit francez, Emmanuel Macron.

Presidenti francez ishte në Ekspozitën e 20 -të Ndërkombëtare të Gastronomisë, në Lyon.

Një i ri mori një vezë, e cila ndoshta ishte atje si lëndë e parë për ekspozitën, dhe ia hodhi Macronit.

Autoritetet thonë se autori u arr estua nga shërbimet e sigurisë.