Emocionet filluan, sot hidhet shorti i Uefa Champions League dhe Europa League

101

Bota e futbollit do përjetojë emocione shumë të veçanta sot. Në orën 12 në Nion të Zvicrës hidhet shorti për fazën 1/8 të Uefa Champions Leahue dhe Europa League.

Ekipet e mëdha si Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Bayern Munich, Juvetus, Manchester City, Liverpool, PSG do mësojnë sot kundërshtarët e tyrë. Ekiston mundësia që ato të përballen kundër njëra-tjetërs.

Pas shortit të Uefa Champions League do hidhet edhe shorti i Europa League ku edhe aty mendohen përballje të forta.

Duhet vetëm të presim për të mësuar përballjet e ardhshme në dy turnet më të rëndësishme europiane.