Emocionuese: Ja çfarë i dhuron Albin Kurtit një bashkëprotestues i vitit 2007

Gjatë ditës së sotme, kryeministri Kurti bëri homazhe pranë pllakës përkujtimore të Arben Xheladinit dhe Mon Balajt në Prishtinë.

Por para fjalimit, Kurtit iu bë një dhuratë nga një bashkëprotestues i vitit 2007.

Kryeministrit iu dhurua një bluzë e gjakosur nga Naim Ramizi, një nga pjesëmarrësit e protestës së 10 shkurtit, i cili gjithashtu mbeti i lënduar, teksa Kurti e pranoi me dëshirë dhuratën.