Emurllai nga Sllatina krijon kompjuter me kombinim pjesësh elektronike (VIDEO)

Mevlan Emurllai nga fshati Sllatinë ka bërë një eksperiment të çuditshëm me disa kompjuter, të cilët kanë qenë jashtë funskionit dhe të pa përdorur më. Nëpërmjet një video, ai shpjegon sesi ka arritur t’i kombinoj disa pjesë nga kompjuterët jo funksional për ta bërë një të vetëm funksional. Emurllai ka kombinuar pjesët e kompjueterëve të tjerë, duke bërë një kompjuter tjetër funksional nga vet dora e tij dhe që e punon me verzionin më të ri të windowsit.

Për më tepër ndiqeni videon e mëposhtme.

Reklame