Ëndrra e kahmotshme e Dibranëve po bëhet realitet, rruga e Arbërit po jetësohet!

“Një ëndër e kahmotshme e Dibranëve sot filloi të bëhet realitet. Rruga e Arbërit po jetësohet, po shihet me sytë tonë dhe nga zemra del një faleminderim për të gjith ata njerëz dhe ekspertë që u munduan për bashkimin e kësaj popullate me histori vuajtjesh dhe krenarie.

Tash mbetet detyrë prioritare e jona dhe e qeverisë së RMV që kjo rrugë me rëndësi kombëtare të vazhdohet sa ma shpejt edhe në teritorin e RMV.” – njoftojnë nga Komuna e Dibrës.