Enver Idrizi kampion bote në karate merrë goditje të rënd “live” në emision

Advertisment
HTML Image as link

Enver Idrizi kampion bote në karate ishte mysafirë në emisionin Kojshia Show.

Në emision atij i kërkoj një meç një djalë i ri dhe shikoni çfarë i ndodh Enver Idrizit.

Reklame