Erdogan: Shumë vende perëndimore janë bërë sponsorë të racizmit dhe anti-Islamit sot

Erdogan: Ata që shmangin përballjen me racizmin dhe islamofobinë po kryejnë shkeljen më të madhe për shoqëritë e tyre

Sulmimi i muslimanëve është bërë një nga mënyrat më të rëndësishme të përdorura nga politikanët evropianë për të mbuluar dështimin e tyre.

Reklame

Deklarata e Macron se “Islami është i trazuar” në një qytet me një popullsi të madhe myslimane është një provokim i drejtpërdrejtë, si dhe mungesë respekti

Erdogan deklaroi se eshte turp dhe e pasjellshme që presidenti francez të flasë për ristrukturimin e Islamit