Ermal Fejzullahu tregon momentin më të vështirë në skenë

Advertisment

Ermal Fezullahu ngelet një nga këngëtarët më të dashur për shqiptarët.

Ai, tashmë numëron shumë vitë në skenë .

Reklame

Ermal Fejzullahu është një nga kengëtarët më të përzgjedhur, në ditën e dasmave të shumë shqiptarëve.

Dhe si rrjedhojë, gjatë verës Ermali ka një periudhë intensive pune.

Në një nga kronikat e emisionit “Prive”, këngëtari Fejzullahu ka kujtuar së fundmi se si në vitin 2015, kishte përjetuar një sulm paniku në një dasmë.

Ai tha se fillimisht kur mori mikrofonin të këndojë, të rrahurat e tij të zemrës u shpejtuan aq sa ai u detyrua të thërrasë djemtë e restorantit, për ta ndihmuar që ta dërgojnë në spital.

Ermali, gjithashtu tregoi se u deshën 6-muaj kontrolle dhe egzaminime pë të vërtetuar se ai kishte përjetuar një sulm paniku.

Padyshim, ky moment ka qenë një nga momentet më të vështira në skenë për këngëtarin Ermal Fejzullahu.