Është ende beqar, Arjan Konomi zbulon arsyen se përse nuk martohet

Në një moshë jo fare të re, opinionisti Arjan Konomi, duket se është ende beqar.

Duke qenë personazh publik, të gjithë kanë interes të mësojnë më shumë mbi jetën personale të optimistit të njohur dhe autorit të disa librave.

Ai ka thënë publikisht se nuk është i martuar, për të gjithë kuriozët që duan të mësojnë më shumë mbi të.

Pak kohë më parë ai dha një deklaratë kontroverse mbi martesën.

I pyetur në një nga televizionet tona se pse nuk ishte martuar asnjëherë, Arjani tha: Sepse nuk dua të fus në shtëpi një të panjohur që të më marrë pasurinë.