Është përherë problem. Mësoni si të hiqni erën e duhanit nga rrobat

46
#

Era e duhanit në rroba është problem dhe mjaft bezdisëse.

Ndoshta nuk keni munbdesi për të ndërruar rrobat e një nate më parë, por as aromën e keqe të duhanit nuk e duroni dot.

Duke ndjekur këto metoda do shpëtoni nga era e rëndë.

Lereni gjatë natës jashtë bluzën apo pantallonat, dhe në mëngjes nuk do e kenë më erën e duhanit.

Përdorni sodë buke.

Uthulla para larjes është ideale për t’i thënë “lamtumirë” erës së duhanit.