Facebook mbyll zyrën pasi një punëtorë u prek me koronavirus

Facebook ka njoftuar se një kontraktuese që punon në selinë e tyre në Seattle ka testuar pozitiv për koronavirusin, pasi sëmundja vazhdon të përhapet në shtetin Washington.

Punonjësja ishte e fundit në zyrën e gjigantit të mediave sociale në Stadium East në Seattle më 21 shkurt.

Reklame

Kompania paralajmëroi pjesën tjetër të fuqisë punëtore të Mërkurën në mbrëmje dhe njoftoi se zyra do të mbyllet javën tjetër deri në të paktën 9 Mars.

Punonjësit gjithashtu inkurajohen të punojnë nga shtëpia për pjesën e mbetur të muajit.

Zëdhënësi Tracy Clayton tha në një deklaratë: ‘Një kontraktori me qendër në zyrën tonë të Stadiumit East është diagnostikuar me COVID-19. Ne i kemi njoftuar punonjësit tanë dhe po ndjekim këshillat e zyrtarëve të shëndetit publik për të dhënë përparësi në shëndetin dhe sigurinë e secilit.