Falë operacioneve, Loredana dhe Tayna me buzë të njëjta (FOTO)

Të dyjat janë këngëtare, madje të dyjat repere. Flasim për Loredana Zefin dhe Taynën.
Të dy reperet janë mjaft të pëlqyera e të dyjat po korrin suksese, jo rrallë herë janë shfaqur edhe bashkë, ndonëse pritej një bashkëpunim mes tyre, por ja që rezultoi ndryshe, shkruan “Kosovarja”.

Loredana është më e dhënë pas famës e bashkëpunimeve në Gjermani, kurse Tayna realizoi bashkëpunimin e fundit me ish bashkëshortin e Loredanes, Mozzikun.

Reklame

Reperet janë mjaft të përfolura edhe sa i përket pamjes së jashtme, e falë periudhës së ‘botoksit’ tanimë të gjitha po duke ‘të bukura’.

Por, botoksi nuk po i bën të duken veç ‘më të bukura’, por edhe të njëjta, vështirë se po dallohen se cila këngëtare është.

Një ngjashmëri e tillë është vërejtur edhe tek Tayna e Loredana, e sidomos tek buzët./Kosovarja/