Familja 6 anetarëshe e Nejali Fazliu nga Shkupi u bë me shtëpi të re

93

Familja 6 anetareshe e Nejali Fazliu nga Shkupi u be me shtepi te re

Historia e kesaj familje na pati prekur thelle ne zemer te gjitheve

Sot kjo familje u be me shtepi te re, por surpriza nuk perfundoj ketu, duke e falenderuar drejtorin e ndërmarrjes Publike “Parqe dhe gjelberime” – Shkup Ardian Muça i cili menjeher e punesoj djalin e madh te kesaj familje

Donator i vetem i kesaj shtepie eshte familja e Haxhi Azemit nga Shkupi

Video me plote emocione do te behet publike sonte ketu ne faqen zyrtare te shoqates sone , dhe ne kanalin e Youtube “ Jetimat e Ballkanit “

Familja banesen e gezofte Donatoret Zoti i shperblefte

www.jetimat.com