Familja nga Tetova paguan tatim për parcelën në të cilën është ndërtuar stacion policor

Në “360 Shkallë” sonte do të publikohet emisioni në të cilin bëhet publike saga që vazhdon tash e katër dekada.

Një familje nga Tetova paguan tatim prone për parcelën e tyre të cilën nuk mund ta shfrytëzojnë pasi që në të ka të ndërtuar objekt pikërisht nga shteti, konkretisht objekti i policisë rrugore. Kjo gjë lehtë mund të shihet në kadastër dhe të vërtetohet se parcela është në pronësi të familjes Jusufi.

Emisioni fillon në ora 22 në Tv Alsat./Gazetapopulli.net