Familja siriane qe gjenden ne Turqi emërton vajzat binjake “Aja” dhe “Sofja”

Advertisment

Një familje siriane qe gjenden ne Turqi emërton vajzat binjake “Aja” dhe “Sofja”.

Nga gezimi i madh per kthimin e Shen Sofise, ne Xhami Aja Sofia ata u kane vene keto emra dy vajzave binjake.

Reklame

Sipas autoriteteve turke kete te xhuma do te falet namazi i pare i xhumas ne kete xhami ku edhe jane bere te gjitha pregaditjet qe pas me shum se 80 viteve te kryhen lutjet fetare perseri.