Familjet shqiptare 10 anëtarëshe në dy dhoma dhe ato rome me nga 20 anëtarë si do ti dënoni?

Gjyla Çeliku

Ka familje dhjetë anëtarëshe në dy dhoma në Shkup, janë shumë jo një, do dënohen për COVID19 apo pse i keni lënë në mëshirë të fatit?

Reklame

Familjet rome që jetojnë nga 20 vetë në një dhomë a do dënohen? Familjet që janë pa strehë si do trajtohen? Ekperimentet janë efikase kur bëhen me kushte elementare, por për fat të keq në shtetin tonë mungon elementarja.

Dënime ofroni, kushtet dhe paketat e ndihmave i zhdukni dhe i harroni!
#Covid19NëMaqedoninëPaKushteElementare