Fatmir Dehari e Hazbi Lika po i qëndrojnë pranë Faton Ahmetit!

Si dikur edhe tani…, me këto porosi kryetari i Kërçovës, Fatmir Dehari ka postuar fotografinë e bërë sot në Tetovë me Hazbi Likën e Faton Ahmetin, njofton Flaka

Fotografia bëhet në prag të zgjedhjeve të parakohshme për Këshillin e Komunës së Tetovës.

Kjo fotografi e kjo porosi, vijnë në një fushatë zgjedhore dhe duket si një përkrahje për Faton Ahmetin nga dy eksponentët e lartë të politikës shqiptare, Hazbi Lika e Fatmir Dehari.