Fashistët serbë në Mal të Zi, bërtasin “Kosova është Serbi” në mes tyre edhe fëmijë (VIDEO)

Advertisment

Sot, përpara Gjykatës Themelore, serbët e Nikçiqit ishin mbledhur për të protestuar kundër arrestmimit të priftit serb Joanikije. Kjo pasi Mali i Zi kishte vendosur lirimin nga burgu i priftërinjve serb shkaku i rritjes së presioneve.

Ata gjatë protestës bërtisnin “Kosova është Serbi”, dhe kjo nuk ka aspak lidhje me qëllimin e protestës. Por ajo që ra në syrin e mediave ishte edhe të miturit që ishin pjesë e kësaj proteste që është në kundërshtim ndaj rregullave për të mitur dhe reptësisht e ndaluar që ato të bëhen pjesë e protestave me thirrje fashiste.

Reklame

VIDEO: