Fatime Fetai do të bëjë tifo për Maqedoninë e Veriut në Bukuresht

Fatime Fetai, ish-prokurorja e Prokurorisë Speciale Publike, dhe tani pjesë e Prokurorisë së Lartë, arriti këtë mëngjes në Bukuresht, ku sonte ekipi kombëtar i futbollit të Maqedonisë së Veriuy do të ketë paraqitjen debutuese në Kampionatin Evropian kundër Austrisë.

“Unë gjithmonë e kam dashur futbollin.

Kam planifikuar të bëj një ditë pushim nga puna paraprakisht në mënyrë që të mund të shikoj ndeshjet kundër Austrisë dhe Ukrainës në Bukuresht”, Fetai i tha Sloboden Pecat.