Fatime Fetai e mirëpret sot në gjykatë deputetin e BDlsë

Advertisment

Pas pothuajse dy muajve nga seanca e fundit për “Titanik 3” sot në Gjykatën pènale Shkup do të vazhdojë gjyqi për parregullsitë zgjedhore në Çair, në zgjedhjet lokale të vitit 2013.

Të ak uzuar në këtë rast, i iniciuar nga ish Prokuroria Speciale Publike (PSP) janë deputeti aktual i BDlsë Ejum Alimi dhe Ismet Guri.

Reklame

Seanca e fundit për këtë lëndë që ishte caktuar për më 4 dhjetor të vitit të kaluar ishte shtyrë, sepse nuk ishte siguruar dëshmitari që ka paraqitur vendbanim në Gjermani.

Proceduara gjyqësore për “Titanik 3” deri më tani dy herë ka filluar nga fillimi. Pasi gjykatësja Ola Ristova në mars të vitit të kaluar u largua nga kjo lëndë, për kryetar të ri të Këshillit gjyqësor u zgjodh gjykatësja Marija Kletniçka.

Përfaqësues të aktakuzës janë prokurorët Fatime Fetai dhe Gavril Bubevski.