Fatmir Emush zgjidhet shef shtabi i Lëvizjes BESA – Strugë

Dega e Strugës e Lëvizjes BESA, sonte ka zgjedhur shefin e shtabit për zgjedhjet e 12 prillit. Me shumicë votash, besimi iu dha Fatmir Emush, i cili do të udhëheq me shtabin në Strugë.

Komunikatë

Reklame

Nga mbledhja e rradhës të degës së Lëvizjes Besa- Strugë anëtarët e kryesisë si dhe kryetarët e nëndegëve zgjodhën shef shtabi për zgjedhjet e parakohshme Parlamentare të 12 Prillit z.Fatmir Emush.

Njëherit i urojmë punë të mbarë dhe suksese!

Zyra për informim dega Strugë
Lëvizja Besa -Strugë
12.02.2020