Faton Ahmeti bashkëbisedim me banorët e Vicës (Foto)

Bartësi i listës pêr këshilltarë nga BDI për zgjedhjet në komunën e Tetovës, Faton Ahmeti ka vazhduar taket edhe sonte në Vicë tê Malsisë së Tetovës.

Ja postimi i plotë:

Në Vicë të Malësisë së Tetovës për të bashkëbiseduar me banorët dhe aktivistët. Investimet në malësi në kuadër të parkut nacional Mali Sharr do të ofrojnë më shumë mundësi zhvillimore dhe ekonomike për banorët.