Faton Ahmeti i riu që do të garon në listën e BDIsë në njësinë zgjedhore 6

Nxehet atmosfera në degën e Tetoves, për listat e deputetve.
Pas nje debati te madh në degën e Tetovës në krye me Florin Besimin për listën e deputetve pri tet të dalin emra të rinjë që kanë dhënë kontribut në BDI.

Siç mesohet një nga figurat e që do të jetë në listën e BDIsë është sekretari shteteror që e ndihmoi Hazbi Likën, në sekretariatin e MOsë dhe ai është Faton Ahmeti.

Reklame

Jozyrtarisht mësohet se Faton Ahmeti është rradhitur ndër kandidatët më të votuar dhe lista do ti dorëzohet liderit Ali Ahmetit ku me pas ai do të vendos edhe rangimin në listë.

Ndryshe dega e Tetoves në krye me Florin Besimin dhe ndihmësit Faton Ahmetin dhe Valmir Azirin ka grumbulluar rreth 2 000 anetaresime të reja dhe është dega me e madhe e BDIsë .