Faton Ahmeti takohet me forumin e grave në Tetovë

Në organizim të Forumit të Gruas pranë Bashkimit Demokratik për Integrim, u realizua aktiviteti i prezantimit të kandidateve për këshillin komunal të Tetovës nga lista e BDI Tetovë.

Në këtë ngjarje kandidatet prezantuan tema të ndyshme nga sfera shoqërore dhe politike si që janë: mjekësia, jeta studentore, organizimi i jetës rinore, komunikimi ndërkulturor në nivel komunal, dhe perspektiva e zhvillimit politik të vajzave të reja në forumin rinor të BDi-së.

#BashkëPërTetovën 1️⃣1️⃣✔️

https://www.facebook.com/100063830705306/posts/pfbid0Aeoj9gcQiThqCWxwBkMrsjfPcBZAQaq462kZUBFpLag6RGfeAZrrvxsbQLQ8cdFdl/