Favorit për të fituar Eurovisionin/ Kush është shqiptari që përfaqëson Zvicrën (VIDEO)

Festivali evropian i këngës “Eurovision” ketë vit mund të ketë një fitues kosovar, kështu sipas disa vlerësimeve favorit është kënga e Gjon Muharremaj “Tout l’Univers”, i cili përfaqëson Zvicrën. Ai njihet për publikun me emrin Gjon’s Tears dhe sipas disa kritikëve gjasat më të mëdha për të fituar “Eurovisionin” i ka Zvicra.

Festivali evropian i këngës do të mbahet më 2021 dhe si zakonisht do të ketë dy gjysmëfinale dhe finalen e madhe.

Netët gjysmëfinale të “Eurovisionit” do të mbahen më 18 dhe 20 maj, kurse finalja më 22 maj, ku edhe do të shpallet fituesi.