Fazli Veliu: U shua jeta e shoqes Nexhmije Hoxha

Fazli Veliu në emër të Shoqatës së Veteranëve të Lu ftës së Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare ka dërguar një letër ngushllimi për vd ekjen e gruas së diktorit Enver Hoxha, shkruan portali “tetova1”.

Në letër nuk potencohet aspak roli i gruas së diktatorit në vr asjen dhe persekutimin e mijëra shqiptarëve por Nexhmija tentohet që të prezantohet si një figurë që ka luajtur rol në përpjekjet për bashkim kombetar.

Reklame

Ja çka shkruhet në letrën e nënshkruar nga Fazli Veliu.

U shua jeta e shoqes Nexhmije Hoxha
Një vazjë e re e lindur në Manastir, e rritur në Dibër, e martuar në Gjirokastër me jetë të bujshme në Tiranë ku mbështeti Familjën Gërvalla, la pas një vepër madhore mbarëkombëtare, amanet për tu realizuar nga gjeneratat e përkushtimit për bashkim kombëtar.
Lavdi
/tetova1/