Fazliu: Spitali do të ngritet

Drejtori ekonomik i spitalit klinik të Tetovës, Armend Fazliu sot ka treguar për investimet e reja që do të bëhen në hapsirat e spitalit në Tetovë. Ai ak thënë se investimet e reja që do të bëhen në spital do të zhbllokojnë kaosin dhe do tu mundësojnë qasje më të lehtë deri te shërbimet spitalore të gjithë vizitorëve.

Ja postimi i plotë i drejtorit Fazliu:
🆕Fillon matja gjeodezike për ti hapur rrugë projektimit dhe investimit që do të zhbllokojë kaosin e madh të trafikut dhe pacientëve për rregullimin e hyrjeve dhe daljeve, marjes së shërbimeve, dhe investimet në bekatonizimin e parkingjeve spitalore.
🚥Vendosja e sinjalistikës dhe terminaleve digjitale është poashtu në funksion të punës që bëjmë.
👫 Me pak vullnet, buzëqeshje dhe njerëz të mirë do të sigurojmë nëpërmjet donacionit edhe projektin për komunikacion!
🔜 Me përfundimin e projektimit themelorë me lejen e Zotit do të fillojmë edhe me punimet infrastrukturore.
⁉️ Çdo ndihmë, në projektim, donacione infrastrukturore është e mirseardhur!
#Vazhdojmë