Fekri Ahmeti me porosi për vëllaun e tij

Vëllau i kryetarit të BDl-se Ali Ahmetit, Fekri Ahmeti ne rrjetin e tij social facebook i ka dhene mbeshtetje dhe kurajo pas thirjes se gjykates speciale ne Hage.

Ai shkruan:

Reklame

”Shko vëlla..dhe tregoju se çka ka ndodhur ne kto troje nga Gjelatat e Beligradit të Zi..’