Fërkon fytyrën me sodë buke 3 herë në javë, rezultatet janë të pabesueshme

Një vajzë e fërkon fytyrën me sodë buke 3 herë në javë dhe rezultatet janë të pabesueshme! Sipas disa hulumtimeve, mungesa e gjumit është arsyeja kryesore për shfaqjen e rrathëve të zinj. Por ka edhe faktorë të tjerë si alergjitë, kongjestioni i hundës dhe trashëgimia.

Si burrat ashtu edhe gratë shpesh duhet të përballen me rrathë të errët. Megjithatë, jo të gjithë mund ta kurojnë lehtësisht këtë problem të zakonshëm.

Anemia, ekzema, ankthi, privimi i gjumit, e qara, natriumi i tepërt, pirja e duhanit, gjumi i tepërt, ekspozimi në diell, mononukleoza dhe plakja gjithashtu mund të shkaktojnë rrathë të errët nën sy.

Rrathët e zinj ndonjëherë mund të jenë një shenjë e një problemi serioz shëndetësor, siç është sëmundja e mëlçisë ose hipertiroidizmi. Ka shumë produkte kozmetike që ofrojnë një kurë për këtë problem, por në realitet shumica e tyre nuk janë efektive, ndërsa kushtojnë.

Pjekja e sodës është shumë popullore këto ditë dhe është përdorur në shumë receta për bukurinë. Duhet ta provoni këtë metodë sepse është jashtëzakonisht efektive dhe shumë ekonomike.