Fero: Do të doja të isha nën lëkurën e Halil Kastratit (VIDEO)

61

Reperi Fero ka lavdëruar punën dhe mundin e Halil Kastratit ne nje intervistë të zhvilluar për një emision ”te shoqja”.

Në pyetjen e moderatorës se nën lëkurën e kujt kishte dashtë me qenë:

”Fero u përgjigj se nën lëkurën e Halil Kastratit pasiqë mendoj që e meriton populli jonë, ka bë gjithçka mirë, ju ndihmon njerëzve ndihet mirë edhe un dua të jem si ai”/tetova1

Ja edhe video e plotë e intervistës, ndiqeni nga minuta e 3:00