Festim Halili: Fshati Poroj me kalim mbi-hekurudhor më të sigurt (FOTO)

Fshati Poroj me kalim mbi-hekurudhor më të sigurt- kështu bën të ditur drejtori i Ndërmarrjes Publike “Hekurudhat e Maqedonisë – Infrastruktura”, Festim Halili .

Në statusin e tij në fejbuk, Halili shkruan:

Reklame

‘Me kërkesë të banorëve, vendoset barrierë mbrojtëse dhe sinjale komunikacioni

Shtëpizë, kabllo optike dhe IP telefon Kujdes të gjithë vozitësve kur kalojnë mbi hekurudhë, treni gjithmonë është më i shpejtë! -thotë Halili.