Feta Halimi me porosi që të rrëqeth trupin

Bu rgu nuk e ka thyer aspak shpirtin e Feta Halimit, shpëtimtarit të Zijadin Selës.

Porositë e tij dita ditës po bëhen më të fuqishme, siç ka qenë edhe porosia e fundit dedikuar nipit të tij, që jeton në mërgim.
Përmes këtij dedikimi, ai u dërgon porosi të fuqishme atyre që po e mbajnë në bu rg.

Reklame

Shkrimi i Feta Halimit:

“TRIMI I BABËS PLAK!!! Deshën të na gjunjëzojnë, por brezi tjetër dhe familja po shtohet Brezi i tretë po forcohet!!!

Nuk bëhet çfar don njeriu por çfar don Zoti!! KOT E PATËT, DO TË SHIHEMI SY MË SY”, ka shkruar mes tjerash Halimi, në dedikimin për nipin e tij.