Fetai nuk është e kënaqur me dënimet për Gruevskin dhe Janakievskin

Advertisment
HTML Image as link

Prokurorja Fatime Fetai pas aktgjykimit të rastit “Dhu na në qendër” ka deklaruar se nuk është e kënaqur nga aktgjykimi.

“Jam pjesërisht e kënaqur nga vendimi i shpallur sot.

Reklame Reklamë:
Qries

Kjo tregon se Prokuroria e ka dëshmuar fajësinë e saj dhe nuk jam e kënaqur nga arsyet e dënimit, dhe për këtë do të ketë ankesë”, tha Fetai.

Gruevski dhe Janakieski shpallen fajtorë me çrast Gruevski u dënua me një vjet e gjysmë bu rg, derisa ish ministri Mile Janakieski dënohet më një vjet bu rg me kusht, në rast se në katër vitet e ardhshme nuk e përsërit veprën.