Fierakët i këndojnë presidentit turk: Erdogan nuk bën më nëna

Advertisment

Grupi i Polifonisë së Guri Rrokajt i kanë kushtuar një këngë Presidentit turk, Rexhep Taip Erdogan.

Kënga është realizuar pasi Turqia ndihmoi Shqipërinë për procesin e rindërtimit pas tërmetit si dhe pas vendimit për të ndërtuar një spital në Fier.

Reklame

Në tekstin e këngës, thuhet se Erdofani e ndihmoi Shqipërinë siç ndihmon nëna fëmijën e saj.