Fifi: Jam shumë e lumtur, do të filloj të merrem me shëndetin tim (VIDEO)

Fifi ka realizuar një video live në Instagram.

Teksa ndodhet në Turqi, Fifi ka gjetur kohë për fansat e saj në Instagram.

Ajo është futur live ku ka folur për gjendjen e saj emocionale pas daljes nga shtëpia e Big Brother Vip.

Fifi ka thënë se po ndihet e lumtur, është mirë dhe se do ti nënshtrohet seancave me psikologë për ta përmirësuar gjendjen e saj emocionale të cilën e shfaqi para një publiku të madh për 50 ditë rresht.