Fifi këndon ilahi në gjuhën arabe (VIDEO)

Fifi ka kënduar një nga ilahitë e kompozitorit Sami Yusuf.

Fifi po qëndron aktive në rrjete sociale, dhe meqë jemi në Muajin e Ramazanit ajo ka kënduar një ilahi për ndjekësit e saj të fesë islame.

Këngëtarja ka interpretuar ‘Aimu’alim’ të kompozitorit të njohur Sami Yusuf të cilin edhe e ka etiketuar në videon e shpërndarë.

Peformanca e Fifit u pëlqye shumë nga ndjekësit e saj të cilët e përgëzuan për mënyrën e këndimit. /Lajmi.net/

 

VIDEO: https://www.instagram.com/p/B_dLNHagD0W/?utm_source=ig_embed