Fifi vazhdon me të vetën: Nuk jam e sëmurë mendore

Moderatorja, Arbana Osmani tregoi se Fifi sonte do jetë e pranishme në studio.

Këngëtarja, pas largimit të saj nga shtëpia ka vendosur të vijë në studio.
Fifi iu drejtua banorëve brenda duke iu thënë se ajo nuk është një e sëmurë mendore po që ka pasur nevojë për persona pozitiv.

“Nuk jam një e sëmurë mendore, nuk kam nevoje për psikiatër, nuk kam nevojë për ilaqe.

Në asnjë moment nuk kamë dasht kërkjt me i ba dëm në atë shtëpi, nuk i ba askujt atakt direkt. Fifi ka pasur shumë nevojë për dashni për përqafim dhe një faleminderit”, tha ajo.