Figura e njohur me mjekër të bardhë edhe me hark të zi nëpër rrugët e Maqedonisë

Njeriu që bëri revolucion në botë të ushqimit dhe pulës së shijshme, personi të cilin miliarda njerëz nga e tërë bota e njohin me mjekrën e tij legjendare të bardh, rrobat e bardha dhe harkun e zi, “ personi i dytë më i njohur në botë” vjen në Maqedoni!

Receta e tij origjinale nga 11 rrënjë dhe erëza është fshehtësia e cila po i tërheq mijëra gurman që në nivel ditor të përjetojnë pulën më të shijshme në më shumë se 25.000 restorante në tërë botën.

Ndërsa tani, burime të vërtetuara tregojnë se njeriu nga logoja e KFC në mënyrë ekskluzive ka arritur tek ne dhe është parë se si po ecën nëpër rrugët e Shkupit.