Filipçe: Do të sanksionohen ata që shkelin planin e vaksinimit

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipce, dënon ashpër abuzimin dhe shkeljen e përparësive të vaksinimit në përputhje me Planin Kombëtar të Vaksinimit.

Asnjë person i cili nuk është në grupin që aktualisht ka përparësi për vaksinim, që janë vetëm punonjësit shëndetësorë të cilët punojnë në Qendrat Covid , ndërsa pacientët me Covid nuk duhet të vaksinohen.

Reklame

Listat e vaksinimit janë dorëzuar nga ana e drejtorëve të secilit institucion shëndetësor.

Dhe të njëjtit do të rishikohen menjëherë nesër, ndërkaq ata që kanë kryer abuzime do të sanksionohen siç duhet.