Filipçe jep detaje për polemikën rreth kishës (VIDEO)

Intervistë me Ministrin e Shëndetësisë Venko Filipçe për polemikat rreth Kishës, situatën në Kumanovë dhe vendin, heqjen e shtetrrethimit (orës policore)dhe strategjinë për tejkalimin e pandemisë me virusin korona . Kjo nuk është luftë e një vendi ose një feje. Kjo është një luftë e botës, për shëndetin e njerëzimit.

Ndiqeni intervistën e plotë më poshtë: