Filipçe jep këshilla për karantinën, izolimin dhe distancimin social

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe në profilin e tij në Facebook publikoi disa këshilla se si të ushqehet shëndeti mendor në këto situata krize.

“Karantina, izolimi dhe distanca sociale janë masa që kanë provuar të ngadalësojnë përhapjen e COVID-19 dhe të na ndihmojnë në mbrojtjen e shëndetit publik.

Më poshtë janë disa këshilla se si mund të kujdesemi më mirë për veten dhe të tjerët në kushte të tilla jo standard”e, shkroi Filipce.