Filipçe: Kemi filluar të përdorim terapi kundër koronavirus e cila ka treguar se funksionon mirë

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe tha sot, se nesër fillon përdorimi i terapisë që ka dhënë rezultate në shumë vende dhe studime.

“Për sa i përket terapisë, pasi më shumë studime kanë dalë në ditët e fundit që funksionojnë, ne kemi siguruar terapinë e nevojshme për një numër të madh të pacientëve tanë. Disa botime kanë treguar që prodhon rezultate të mira. Do të shpërndahet nga nesër për të gjithë pacientët në nevojë.

Në shumë vende ata tashmë e kanë vënë atë në veprim, dhe kjo është arsyeja pse ne po bëjmë të njëjtën gjë, “tha Filipce.