Filipçe kërkon shkarkimin e tij, ja reagimi i Ziberit

Drejtori i Qendrës për Shëndet Publik, Arben Zyberi, ditë më parë u lëvdua se ai si anëtar i Komisionit për Sëmundje Ngjitëse ka ndihmuar në hapjen e k ufijve pa protokolle që votuesit e BDl së më 15 korrik të mund të vijnë dhe të votojnë.

Unë si anëtar i Komisionit për Sëmundje Infektive dhe anëtarët tjerë, kontribuam që kufijt të hapen dhe njerëzit të mund të lëvizin më lirshëm pa ngarkesa protokollare që i rekomandonin nga OBSH. Pse Jo, të mos vijnë në vendlindje, për Kryeministrin Shqiptar, shkroi Zyberi në Facebook më 23 qershor.

Reklame

Për këtë ka reaguar sot Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, duke thënë se një deklaratë e këtillë nuk i shkon një Drejtori të Qendrës për Shëndet Publik dhe se do të kërkojë që Zyberi të zëvendësohet.