Filipçe me apel: Mos dil nga shtëpia pa maskë mbrojtëse

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, në profilin e tij në Facebook nëpërmjet një fotoje edhe njëherë apelon qytetarët që të mos dalin nga shtëpitë e tyre pa maska mbrojtëse.

-Mënyra e re e jetesës do të thotë zakone të reja.

Reklame

T’i respektojmë masat për mbrojtje dhe të kuptojmë se maskat dhe masat e tjera veç më janë pjesë e përditshmërisë tonë,- shkruan Filipçe.