Filipçe: Me shumë gjasa doza e tretë e vaksinës do jetë e nevojshme për të gjithë qytetarët

“Para se të sjellim çfarëdo vendimi, jemi në pritje të studimeve klinike të cilët i bën kompania “Fajzer”, megjithatë indikacionet e deritanishme tregojnë se ndoshta me shumë gjasa doza e tretë do të jetë nevojshme për të gjithë qytetarët.

Megjithatë, ende është herët të thuhet për atë. Këtë në një intervistë për Sitell”, tha ministri i Shëndetësisë Venko Filip­çe.

Filipçe është njëherë potencoi se gjendja është shumë serioze dhe se nuk ka shpëtim tjetër për të dalë nga kriza përve­ç vaksinimit. /SHENJA/