Filipçe: Në disa vende fqinje pacientët kanë qëndruar të shtrirë nëpër korridoret e spitaleve por kjo u fsheh

Advertisment
HTML Image as link

Në disa vende fqinje, të cilat nuk publikuan situatën reale me Covid-19, kishte pamje si në Itali, tha ministri i shëndetësisë Venko Filipçe në paraqitjen e tij në emisionin “Rruga Drejt” në Alsat. Siç tha ai, fotografia e spitaleve atje ishte krejt e ndryshme nga ajo që e treguan mediumet lokale.

“Kishte disa qytete në disa vende fqinje që kishin skenarë shumë të ngjashëm me ato në Itali. Me njerëz të shtrirë nëpër korridoret e spitaleve dhe kjo askund nuk u shfaq në medium, ne e dinim nga kolegët tanë”, tha Filipçe.